Over ons

Aleamed bvba - opgericht in 2009 - is een distributiebedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van medische hulpmiddelen voor zowel de verschillende afdelingen in het ziekenhuis als bij de artsen.

Wij gaan uitsluitend te rade bij leveranciers die medische hulpmiddelen produceren die voldoen aan onze strenge vereisten rond kwaliteit, duurzaamheid, zorgvuldigheid en innovatie.

Onze kwaliteiten

Op Aleamed kunt u rekenen. Dat is nodig want als chirurg wilt u kunnen vertrouwen in uw materiaal.

Kwaliteit

100%

Betrouwbaarheid

97%

Efficiëntie

96%

Plichtsbewust

98%

Service

99%

Kennis

97%

Onze medewerkers

Net zoals voor onze producten vragen wij ook van onze medewerkers dezelfde mate van hoogwaardige professionaliteit. Hun kennis van de sector, het beschikbare aanbod op de markt en de nieuwste innovaties in het vakgebied moeten compleet en uitvoerig zijn. Zo kunnen wij de best mogelijke service bieden aan onze klanten. In onze werking staat alles in het teken van het verlenen van de beste zorgen voor onze klanten.

Bart De Pooter

General Manager

Na zijn studies lichamelijke opvoeding startte Bart zijn carrière in de farmaceutische industrie. Na verschillende jobopportuniteiten binnen de verkoop en marketing in de pharmawereld werd hij aangetrokken door de medische wereld en zo startte hij in 2009 bij Aleamed als verantwoordelijke borstimplantaten in België en Nederland. Samen met Vicky nam hij de dagelijkse leiding van Aleamed over en combineert hij de dagelijkse leiding met het bezoeken van plastische chirurgen in België en Nederland. Zijn doel: met het Aleamed-team de top bereiken op het vlak van kwaliteit en klantenservice.

Ron van Stormbroek

Product Manager Nederland

In 1986 studeerde Ron af in Utrecht in de biologie en gezondheidskunde. Na 10 jaar werken binnen de farmaceutische industrie maakte hij een switch naar de omgeving van de cosmetische geneeskunde (botox en fillers) en plastische chirurgie, waar hij inmiddels ook alweer meer dan 12 jaar kennis en ervaring overdraagt, met name op het gebied van borstimplantaten, expanders, chirurgisch instrumentarium en lipofilling. Vanuit zijn woonomgeving Maarssen kan hij heel Nederland prima bedienen.

Kaat Maes

Account Manager

Kaat studeerde af als algemeen verpleegkundige met een grote passie voor de plastische en esthetische chirurgie. De medische sector gevarieerd met sales beschouwt zij daarom als een grote uitdaging. Als jong beginnend medisch afgevaardigde wil ze vol enthousiasme haar medische kennis delen.

Dieter Werckx

Customer Service & Accounting Manager

Na zijn studies Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen, koos Dieter ervoor om bij een klein familiaal bedrijfsrevisorenkantoor deze theorie om te zetten in een meer hands-on kennis. Twee jaar later, in 2012, ging hij op zoek naar een nieuwe uitdaging en vervoegde hij Aleamed, waar hij ondertussen instaat voor de dagdagelijkse financiële kant.

Koen Vergauwen

Marketing & Communication Manager

Tijdens zijn studies ‘pers en voorlichting’ startte Koen reeds als freelance sportjournalist (volleybal) bij Gazet van Antwerpen, iets wat hij zo’n 20-tal jaren zou uitoefenen. Als vaste job ging hij eerst aan de slag bij een reclamebureau waar hij het na 10 jaar voor bekeken hield en zijn eigen communicatiebureau opstartte. Recent ging hij fulltime aan de slag bij Aleamed waar hij de communicatie en marketing voor zijn rekening zal nemen.

Bert Claus

Key Account Manager Wharehouse

Na zijn studies als Farmaceutisch Technisch Assistent startte Bert zijn loopbaan in de apotheek. Tijdens deze eerste ervaring in de farmacie is hij door verscheidene aanbiedingen in de farmawereld doorgegroeid tot het aankopen en sourcen van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen binnen verschillende organisaties. Binnen Aleamed heeft hij zich toegelegd op het verder uitbreiden van de portfolio van de medische hulpmiddelen om de ziekenhuizen en de woonzorgcentra een zo breed mogelijke portfolio te kunnen aanbieden aan de scherpste prijzen binnen de huidige marktsetting.

Michèle Verhulst

Customer Service

Michèle trok na haar studies economie-moderne talen de wijde wereld in waardoor ze in Brazilië belandde en een onvergetelijk avontuur beleefde. Na een jaar keerde ze terug naar haar heimat en ging ze kortstondig aan de slag als back office voor verzekeringsagenten, waarna ze bij Heylen vastgoed terecht kwam en verantwoordelijk werd voor de verhuur. Bij Aleamed versterkt ze de commerciële binnendienst om met name de Nederlandse klanten bij te staan en te ondersteunen.